Airdrop - HNT - Nhận free lên đến 10$ HNT (Helium) trên CMC - Coinmarketcap.com, HNT đã list trên sàn Binance | Kiếm Tiền Trên Mạng - Make Money Online

Coinmarketcap X Helium Learn Program
Phần thưởng: tầm 1$ – 10$

Hướng dẫn:

1. Đăng ký đầu tiên tại đây: https://coinmarketcap.com/
2. Đăng ký tại đây: https://www.binance.com/en/register?ref=38294635
3. Mở trang này: https://coinmarketcap.com/earn/project/helium
4. Nhấp vào “Get stated” và xem lần lượt 4 video rồi giải câu đố.
5. Xong.

Quiz Answers:

1. What is the total supply of HNT tokens?
Ans: 56,107,426 (Check the latest on coinmarketcap (https://coinmarketcap.com/currencies/helium/))

2. What type of devices connect to The People's Network?
Ans: Internet of Things (IoT) devices

3. How many IoT devices are expected to need connectivity in the next five years?
Ans: 75 Billion

4. What is the wireless technology Hotspots use to provide coverage?
Ans: LongFi

5. What is the unit of exchange Hotspots earn?
Ans: HNT

6. Which of the below is NOT a way a Hotspot earns HNT?
Ans: Providing Wi-Fi connectivity to nearby phones and computers.

7. What is Helium's novel proof algorithm that is used to verify Hotspots are real and located where they say they are?
Ans: Proof-of-coverage

8. What is the unit of exchange IoT devices use to pay for connectivity?
Ans: Data Credit (chưa chắc 100%)

photo_2020-10-21_16-49-55.jpg

x

IvanBlog

About IvanBlog

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :